Trexet

kuvaus

New Wave Group on kansainvälinen yritys, jonka maantieteellinen toimintaympäristö ulottuu aina Skandinaviasta, Kaukoitään.

Konserni on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Yritysprofiilituotteet, Urheilu & vapaa-aika ja Lahjatavarat & kodinsisustus. Tuotteet seuraavat liiketoiminta-aluetta, mutta niillä on erilliset myyntitiimit eri myyntikanaviin.

Konserni omistaa useita eri tuotemerkkejä mm. Clique, Projob, New Wave, Cutter & Buck, Sagaform, Orrefors, Kosta Boda jne.

CLIQUE on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen, joka toi­mii neljässätoista Euroopan maassa. Laaja vapaa-ajan ja pro­fiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaat­teista teknisiin valikoimiin, unohtamatta myös kuluvan sesongin muotia. Clique tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille. Laadukkaat tuotteet yhdessä profiilivaatetuksen ammattilaisista koostuvan jälleenmyyjäver­koston kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen. www.newwave.fi

PROJOB työvaatteet ovat erittäin korkealaatuisia ja käyttä­jäystävällisiä. Niiden suunnittelussa lähtökohdaksi on otettu hyvän ergonomian sekä viihtyvyyden varmistaminen. Tuotteiden toimivuus ulkonäköä unohtamatta on meille tärkeää. Tuotteem­me sekä tuntuvat hyviltä, että näyttävät hyviltä. Ohessa on vain pieni osa laajaa mallistoamme ja lisätietoa saat tarvittaessa takakannen valtuutetulta jälleenmyyjiltämme!

www.projob.se

lisatiedot

Trexet Oy: Tommi Pihlajamäki. P. 050 62 414, s-posti tommi.pihlajamaki(at)newwawe.fi

kategoria

Tukku- ja vähittäiskauppa, Palvelut liike-elämälle

category