Restel

kuvaus

49 hotellia - yli 8 000 huonetta

Restelin operoimia hotelleja on Suomessa 50 kappaletta, sekä kaupunkien sykkeessä että luonnon helmassa. Valikoimasta löytyvät niin kotimaiset Cumulus ja Rantasipi ketjut kuin kansainväliset Holiday Inn ja Crowne Plaza hotellitkin. Lisää vaihtoehtoja ja yksilöllisyyttä hotellivalikoimaamme tuovat historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki, Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, hotelli Atlas Kuopio sekä Rantasipi Siuntio.

Online-varausjärjestelmämme www.hotellimaailma.fi palvelee asiakkaita niin liikematkustuksen kuin vapaa-ajankin tarpeissa. Parhaat lomatarjoukset löydät aina Hotellimaailmasta!

Selaa hotelliesitettä

240 ravintolaa

Restelin ravintolavalikoima tarjoaa laajan kattauksen eri tyyppisiä ravintolamaailmoja. Iltaravintoloita viihtymiseen ja seurusteluun, ruokaravintoloita nautiskeluun ja pubeja kohtaamispaikoiksi vanhojen ja uusien ystävien kesken. Tapahtumaravintoloissa puolestaan viihtyvät suurten areenoiden vieraat hyvän ruoan ja juomien parissa.

Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukoissa on niiden hyvä sijainti, viihtyvyys sekä reipas ja iloinen palvelu. HelmiSimpukassa voi tauosta tehdä miellyttävän ja nautinnollisen osan matkaa.

lisatiedot

Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Olli Turunen p. 0400 289 202 s-posti olli.turunen(at)restel.fi

kategoria

Ruoka ja juoma, Tilat, tapahtumat ja majoitus

category