Forssa Print

kuvaus

Forssa Print on täyden palvelun painotalo. Aikakauslehdet ja muut vihkotyyppiset painotuotteet ovat ominta alaamme. Tuotannossa on noin 250 erilaista aikakauslehteä.

Valmistamme myös kirjoja, esitteitä, erikoiskansia, luetteloita, tarjouskansioita, liitelappuja, mediakortteja ja erilaisia pienpainotöitä.

Arkki- ja rotaatiopainokoneemme antavat mahdollisuuden valita korkealaatuisen ja kokonaistaloudellisen tuotantotavan, painosmäärän ja paperilaadun mukaan. Kaikki sitomolinjamme ovat monipuolisia, mahdollistaen liitteet, yksittäispussituksen ja personoinnin.

Nordmanin Kirjapaino keskittyy omana yksikkönään tarjoamaan moninaisia painopalveluja. Esimerkkejä tällaisista ovat lomakkeet, kirjekuoret, folderit, kirjat, julisteet ja erilaiset esitteet. Samoin lehtien liitteet, mediakortit ja kutsut kuorineen valmistuvat painostamme joustavasti. Voimme myös perferoida, nuutata ja numeroida tuotteet. Luotettavien alihankkijoidemme kautta onnistuvat erikoisemmatkin ratkaisut painotuotteisiinne.

Acta Print Oy on täyden palvelun painotalo. Painamme yli puolet Suomen luetuimmista aikakauslehdistä ja suuren osan lehtityyppisistä mainospainotuotteista. Pitkät perinteet ja kokemus tukevat painojen korkeatasoista asiantuntijavoimaa. Olemme kustantajista riippumaton, moderni ja kustannustehokas lehtipaino, jolta löytyvät ratkaisut niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin asiakkaillemme.

lisatiedot

Lisätietoja: Forssa Print Oy Markku Molenius p. 050 313 8982 s-posti markku.molenius(at)forssaprint.fi

kategoria

Markkinointi ja mainostaminen, painopalvelut

category